Slide 1
KENDER DU DET? - der har lige været BRANDØVELSE, og sikkerhedschefen har lavet en evaluering, og den var ikke dårlig, men du mangler lige at få hovedpunkterne ridset op.
Slide 2
Hvad med at gøre det med en VIDEO, der både engagerer medarbejderne, skaber sammenhold og opmuntrer til samtaler, der både støtter og styrker, samt giver en brush op på øvelsen.
previous arrow
next arrow

Vejledninger

VIDEO FOR PANUM

Savner du din pakke ?

Ønsker du at få din pakke og til tiden, da husk en fyldestgørende adresse på og opdater din KU-telefonbog. Følg Dr. Petersen og Bo's ørkenvandring. Vidste du at Logistik har en afdeling til modning, hvor umuligt adresserede pakker bor.

VIDEO FOR PANUM

God stil i makroskopisk samling

Ved du hvordan du må opføre dig i makroskopisk samling ?

VIDEO FOR PANUM

God stil i cykelkælderen

Dem der bruger cykelkælderen i Mærsk Tårnet vil hurtigt erfare at det tit er svært at komme igennem svingdøren pga cykler, for hvem ved fx hvordan man får sin cykel op i de øverste stativer? Så vi lavede 5 gode tip til adfærd der gør livet lettere for alle i cykelkælderendste du at Logistik har en afdeling til modning, hvor umuligt adresserede pakker bor.

VIDEO FOR PANUM

Handling of hazardous waste / Håndtering af farligt affald - Campus SUND

3. important guidelines
1. Don't place sharp objects in the waste bag
2. Liquids must be disposed of in suitable containers
3. Close the lid properly on the waste container

3. Vigtige råd
1. Læg ikke skarpe genstande i affaldsposen
2. Væske skal i passende affaldsbeholdere
3. Luk låget ordentligt på affaldscontaineren

VIDEO FOR PANUM

Evakuering - Hvad gør jeg?

Hvordan får man fokus på noget så inspirerende som evakuering? En video lavet med udgangspunkt i evaluering af evakueringsøvelserne der foregik på Campus SUND, som på en både humoristisk og seriøs måde viser det man bør gøre i grove træk.