Kan jeg hjælpe dig?

Har du en multimedie opgave eller en visuel udfordring du gerne vil have løst?
Så send en sms, skriv en mail eller ring. Vi kan fx mødes over en kop kaffe, så finder vi ud af om vores kemi passer eller opgavens karakter er den rigtige, for ikke at tale om prisen.
Mit speciale er pt er nudging videoer med humor, fortællende portrætter og illustrative opgaver, til magasiner og web.

Savner du noget inspirerende på væggen?
Så er jeg leveringsdygtig i rigtigt mange forskellige kunst billeder printet på kvalitetspapir, jeg udstiller også gerne i jeres kunstforening, eller skaber en helt personlig virksomhedsfortælling der kan fortælle fx: virksomhedens historie, eller en dagligdag i virksomheden set gennem kunstner øjne.

Biografi:

UDDANNELSE:
Fatamorgana 1990 - 91
Bachelor of Fine Arts i fotografi fra Göteborgs Universitet i dag "VALAND"1990 - 93
Grafisk uddannet på Københavns Tekniske Skole 1996
Videofotograf 2017

Jeg er kunstner og fotografisk håndværker. Jeg løser visuelle udfordringer og fikser ting, det kan være alt lige fra portrætter til mere komplekse video opgaver, med gennem bearbejdet manus og en kommunikativ strategi, desuden elsker jeg at arbejde med lyd og lys. Det ligger i mit DNA at eksperimentere.

ERFARING:
Jeg har siden 1998 drevet grafisk, og fotografisk virksomhed. Med kunder indenfor, kunst & kultur, sundhed, handikapområdet og tro.
Jeg tidligere været ansat hos: Flügger koncernen (foto & grafisk design), Coop (packshots) & Søndagsavisen (annonce produktion og avisombrydning), samt undervist hos FOF i fotografi.
I de seneste år har jeg videreuddannet mig med kurser indenfor Servicedesign og Digitalmarkedsføring.

UDSTILLINGER:
Jeg har udstillet både i Finland, Sverige, Rusland.
Samt lavet mindre samlings- og separat-  udstillinger i Danmark.
Mit mål siden 2017 er at lave en udstilling om året.

Livsfilosofi

AT MØDE OG PERSPEKTIVERE VERDEN 1:1
Som i barnets, klare åbne blik, der uden forbehold møder verden 1:1, samt i perspektivet 1:1, fordi fx jordens skrøbelighed, ser du tydeligst fra rumskibet, på afstand.

DET STARTER 1:1
Uanset om det er sædcellen der møder ægget, Guds finger der møder Adams, eller barnet der for første gang møder moderens eller faderens blik. Det er her, det hele begynder og det er her du bliver til fysisk og mentalt.

Det er først, i det åbne møde og i det rette perspektiv, at du kan kommunikere og skabe 1:1 – og bidrage med noget der ikke kun gør noget godt for dig selv og virksomheden, men for helheden, samfundet og planeten.

+45 22 85 58 10  |  c@christiangroenne.dk | © Christian Grønne