En kort guide til køb af kunstbilleder

SMUK KONTRA KOMPLEX
Et billede må gerne være smukt, harmonisk og forførende - så længe der også er et element af uforudsigelighed, noget der ikke stemmer, noget der skurer, ellers bliver du hurtigt træt af det. Det er ikke nok at det har pæne farver der matcher tidens trend, hvis du ønsker at se på det længe.

MÆRK VÆRKET
Kom forbi og se det i virkeligheden - et billede eller et fotografi har nødvendigvis ikke den samme magi på en skærm, for det betyder meget, hvordan det er printet og på hvor stort det er - stort er nødvendigvis ikke bedre.

SE MED HJERTET
Det er ikke sikkert du helt forstår billedet eller kunstnerens ide, det vigtige er at du kan mærke billedet inde i, det må gerne gøre lidt ondt i maven, irritere og drille lidt, måske syntes du egentlig at det er møg irriterende, "jeg forstår det ikke", men der er alligevel et eller andet.

FORELSKELSEN
Det er dig der skal se på værket, der skal være en tiltrækning, måske er det ikke kærlighed ved første blik, men noget der vokser efter et stykke tid. Kom derfor gerne forbi flere gange.

FÅ BILLEDETS HISTORIE
Hvert billede har sin historie, det kan være en oplevelse, en udfordring, en kamp eller en pudsig tilfældighed. Få kunstneren til at fortælle og du vil føje en ny dimension til din oplevelse. Det interessante er at selvom kunstneren kan have en sin helt klare ide om hvad m/k har gjort, vil du med garanti have din helt egen oplevelse.

KUNSTNEREN ER EN DEL AF VÆRKET
Man siger at det ikke er kunstneren du køber, dog kan du ved at se nærmere på hvem der har lavet det, også få en dybere og stærkere oplevelse af selve værket.

INVESTERING
I kunstkredse siger man - 🙂 - at køber du et værk under 50.000, da tager du den på chancen. Den største værdi et værk repræsenterer skulle gerne være den glæde og oplevelse du mærker ved at kikke på det.

+45 22 85 58 10  |  c@christiangroenne.dk | © Christian Grønne