FAQ

Hvad er du god til?
Egentlig er jeg ret allround og jeg elsker at fotografere mennesker i deres eget miljø og så er jeg rigtig god til at sætte en stemning. Dvs få følelser og ægthed ind i de billeder jeg tager.

Hvad er din fotografiske baggrund?
Jeg er uddannet dokumentar fotograf, og jeg har arbejdet meget med lyssætning og mennesker i deres eget miljø. Tidligere har jeg fx arbejdet i fotostudier, med den helt store lyssætning, både hos Flügger A/S og Coop.

Har du et speciale?
Det er lidt svært at svare på, jeg kan godt lide at udfordre mig selv og eksperimentere og bruge mediets muligheder og begrænsning. Et billed skal leve og være opsigtsvækkende på sin egen måde, hvilket betyder at jeg bruger tid på at gennemtænke de kreative muligheder, der kan være inden en bestemt fotografering.

Hvordan arbejder du?
Typisk tager jeg en snak med kunden og får nogle stikord omkring opgaven. Noget af det bedste, fx hvis jeg arbejder med en journalist, er at få selve artiklen eller vinklingen på opgaven - så har jeg noget jeg visuelt, jeg kan spille op imod, det gør både tekst og billed meget mere levende, dvs helheden. Jeg tænker, det er vel det, du som kunde betaler en professionel for. Ellers kunne du jo bare selv tage billederne.

Har du eget atelier?
Ja jeg har et portræt studie på kontoret, som jeg af og til bruger til portrætter og produktfoto, med forskellige "fotobaggrunde", men normalt arbejder jeg "on location".

Hvad er min garanti for at jeg får et godt billed?
Jeg har fotograferet i mange år og jeg har arbejdet med mange forskellige typer af mennesker og mange forskellige typer af opgaver, hvilket gerne skulle afspejle sig i de billeder du ser her på hjemmesiden.

Hvorfor gå til en professionel?
Jeg havde sjovt nok en kunde her for nylig, der havde brug for et billede i en vældig fart, en af hendes venner - en gangske habil fotograf forøvrigt, havde forsøgt sig, men det blev ikke rigtig godt. Vi fixede billedet i studiet på no time. Jeg tænkte efterfølgende at det ganske enkelt handlede om erfaring, dvs forstå kunden og opgaven, + at have det rigtige udstyr, ikke bare det rigtige kamera, men alt det andet tilbehør.

Hvad koster en fotografering?
Det kommer meget an på hvad du skal have lavet og hvor mange billeder du har brug for. Du kan se min prisliste HER.

+45 22 85 58 10  |  c@christiangroenne.dk | © Christian Grønne