Udstilling 2019

PÅ VRANGEN

”Dybest set er det jo mig selv jeg fotograferer”

HVEM ER DU? Hvor meget af dig er din unikke kerne, og hvor meget er du et produkt af dine omgivelser, opvækst, kultur og andres konventioner.

HVEM TROR DU SELV DU ER? Hvor meget kan du egentlig påvirke det liv du lever, din krop og dine omgivelser?

-

Årets udstilling 2019 er selvportrætter – Et "selvfotografisk" håb om, at få vendt mit liv:

"Jeg var ligesom faldet ned, i en indadskuende mørk spiral, hverken til gavn for mig eller dem der skulle se på det. Der kom mange ting op, den dårlige selvtillid, tanken om de spildte talenter og et forfejlet liv. Det var ligesom ikke det jeg ville!".

"Jeg ønskede at billederne gav mig svar, at de ville vise mig en ny retning at gå. I stedet blev jeg suget ned og måtte stoppe. Det her er ikke mig – så begyndte jeg at kikke på de ”løse billeder”, billeder der ikke direkte var selvportrætter, dog mere muntre spejlinger af mit indre" - uddrag fra min dagbog

-

3 måneder efter
Det var en kaotisk periode med operation, personlig underskud og alt for meget visuelt kaos. I dag ser jeg udstillingen på en lidt anden måde fx er "Lungerne" blevet en ubehagelig påmindelse pga Corona. Selvportrætterne spejler sig krystal klart, jeg ville ønske at det ikke var mit liv, men som udstilling er det stærkt 🙂

Set i bakspejlet havde jeg naivt håbet på en ny begyndelse, det jeg fik var et punktum.

Udstillingen vil være at finde på mine vægge et stykke tid, ønsker du at se den da ring eller send mig en mail, så laver vi en aftale.

+45 22 85 58 10  |  c@christiangroenne.dk | © Christian Grønne