Slide 1
Med en teaser video kan du kort og præcist reklamere for dit event eller produkt.
Slide 2
En teaser video gør din virksomhed eller forening mere personlig og unik. Du får lettere ved 1:1 kontakt.
previous arrow
next arrow

Events & Teasere

VIDEO FOR DANSKE STUDENTERS ROKLUB

Invitation til Infoaften efteråret 2018

Invitation til Infoaften i DSR Danske Studenters Roklub er udover at være en reel invitation også et eksamens projekt for kurset Digital Markedsføring for Bigum & Co.

VIDEO FOR DANSKE STUDENTERS ROKLUB

Stem & Ro

Kom ned til Peblinge Dossering 6, ved Kaffesalonen og mød DSR Danske Studenters Roklub. Du kan prøve en tur i en af vore både og opleve Nørrebro fra vandet, det er gratis, desuden kan du høre mere om vores træningstilbud i Svanemøllehavnen. Der vil også være mulighed for at høre mere om DSRs nyeste tiltag Universitetsroning.

VIDEO FOR DANSKE STUDENTERS ROKLUB

Har du købt billet?

Sidste udkald for køb af billet til forårsfest i Danske Studenters Roklub. Fest med chartertema.

VIDEO FOR FOTOUDSTILLING 2018

HVAD ER DET EGENTLIG DU SER?

Udstillingsteaser for udstillingen Skoven & andre illusioner. En udstilling der opfordrer til nærvær, med udgangspunkt i projektet SKOVEN og en række enkeltstående værker der ikke umiddelbart hænger sammen, men på et overordnet plan leger med øjet og med sindet.

VIDEO FOR FOTOUDSTILLING 2017

VERDENS RYSTENDE SKØNHED

”Når alle systemer må give op, er det eneste der er at gøre, at tage sig en drink og læne sig tilbage og nyde skønheden”
Naturen, den gør hvad den skal med eller uden vor hjælp, den er ude af vor kontrol, uanset hvad vi finder på. Og selvom det er sørgeligt det vi gør mod naturen, er det jo dybest set os selv vi er på vej til at udslette.