Udstilling 2019

PÅ VRANGEN

”Dybest set er det jo dig selv du fotograferer”

HVEM ER DU? Hvor meget af dig er din unikke kerne, og hvor meget er du et produkt af dine omgivelser, opvækst, kultur og andres konventioner.

HVEM TROR DU SELV DU ER? Hvor meget kan du egentlig påvirke det liv du lever, din krop og dine omgivelser?
-

Årets udstilling 2019 er selvportrætter – Måske ikke selvportrætter i egentlig forstand men en måde at få vendt tingene, som jeg skrev i min dagbog.

"Selvom det var det der føltes stærkest (selvportrætterne) og dem jeg havde flest af på lager, var den faktisk så svær at jeg måtte stoppe op midt i processen og tænke – HVAD HAR JEG GANG I?- det blev mere og mere trist – jeg var ligesom faldet ned i en indad skuende mørk spiral, hverken til gavn for mig eller dem der skulle se på det. Der kom mange ting op, den dårlige selvtillid, tanken om de spildte talenter / forfejlet liv. Det var ligesom ikke meningen – jeg ville gerne have svar fra billederne og en ny retning eller et hint om en vej at gå, men i stedet blev jeg suget ned og måtte stoppe. Det her er ikke mig – jeg er jo meget mere end det og så begyndte jeg at kikke på de ”løse billeder”.

Så på den måde fik billederne overtaget og jeg oplever på en eller anden måde at jeg tabte, jeg fik i hvert fald ikke hevet det i land, sådan som det var tænkt. Som en veninde fortalte, du er stadig på vej, og famler dig frem. Billederne fejler i hvertfald ikke noget - de har som altid hos mig, deres eget liv, og de vil gerne ses. Dog er det selvportrætterne der er de stærkeste 😀

Udstillingen vil være at finde på mine vægge et stykke tid, og alt er jo til salg.