At møde tilværelsen 1:1

LIVSFILOSOFI:
I mødet 1:1, som i barnets, klare og åbne blik, der uden forbehold møder verden.
Og i 1:1 perspektiv , fordi fx jordens skrøbelighed, ser du tydeligst fra rumskibet, på afstand.

Det mest centrale for mennesket er mødet, at blive mødt 1:1. At blive set, forstået og accepteret som den man er, at blive set og selv se og at kunne give og modtage.
Det hele starter 1:1 – om det er sædcellen der møder ægget, eller det er guds finger der møder Adams og barnet der for første gang møder moderens eller faderens blik. Det er her det hele begynder og det er her du bliver til. I blikket, kontakten, mødet, smilet, i imødekommenhed.
Hvordan, ligger i selve mødet, at du/I ser tingene fra samme perspektiv. At du gør dig umage med at møde den anden, prøve at forstå og sætte dig ind i m/k så godt du kan. Du vil jo helst mødes med åbne arme eller forståelse, du vil gerne blive set som den du er, der hvor du er. Møder du mistænksomhed og mistro, vil du helt naturligt tage afstand og træde et skridt tilbage og så er du/I ikke længere 1:1.

PS: Jesus var faktisk ret god til 1:1, ham er jeg stadig fan af.

Vision:

At møde mennesker og verden med kærlighed - velvidende at jeg hele tiden vil være på vej.

Mission:

At lave foto/video og podcast, med udgangspunkt i både mine egne, virksomhedens og medarbejdernes værdier.

Formål:

At skabe visuel kommunikation der skaber gensidig værdi og gerne en dybere forandring for dem jeg arbejder sammen med.

Værdier:

At vi som mennesker mig selv inklusive finder en bæredygtig måde at leve på, der belaster os selv og miljøet, så verden kan genfinde en mere naturlig balance.

Det er først, i det åbne møde og i det rette perspektiv, at du kan kommunikere og skabe 1:1 – og bidrage med noget der ikke kun gør noget godt for dig selv og virksomheden, men for helheden, samfundet og planeten.
Jeg anvender det i min kunstneriske praksis.
Jeg bruger det når jeg laver visuelt fortællende videoer for kunder.
Og som medlem af Danske Studenters Roklub. Roning er nu engang fedest når vi i fællesskab synkroniserer, det løfter hele båden og skaber flow.

Biografi:

UDDANNELSE:
Fatamorgana 1990 - 91
Bachelor of Fine Arts i fotografi fra Göteborgs Universitet 1990 - 93
Grafisk uddannet på Københavns Tekniske Skole 1996
Videofotograf selvlært fra YouTube 2017-2019

Jeg er sådan en der løser visuelle udfordringer og fikser ting, det kan være alt lige fra portrætter til mere komplekse video opgaver, men jeg har også en svaghed for grafiske udfordringer. Det ligger i mit DNA at eksperimentere.

ERFARING:
Jeg har siden 1998 drevet grafisk, og fotografisk virksomhed. Med kunder indenfor, kunst & kultur, sundhed, handikapområdet og religion.
Jeg tidligere været ansat hos: Flügger koncernen (foto & grafisk design) & Søndagsavisen (annonce produktion og avisombrydning), samt undervist hos FOF i fotografi.

UDSTILINGER:
Jeg har udstillet både i Finland, Sverige, Rusland.
Samt lavet mindre samlings- og separat-udstillinger i Danmark.
Mit mål siden 2017 er at lave en udstilling om året.

KONTAKT:
Christian Grønne
Tlf  22855810
c@christiangroenne.dk